Nick Heidfeld w Lotus Renault GP
|
16-02-2011, 20:20
|
|||
|
|||
Nick Heidfeld w Lotus Renault GP
HEI oficjalnie w LRGP.
Jak myślicie, wyjdzie to LR na dobre ? |
|||
16-02-2011, 20:38
|
|||
|
|||
RE: HEI w LRGP
Zaraz pewnie milion osób napisze, że NIE więc ja na początku dam zdanie odmienne, że dobrze że jego wybrali
|
|||
16-02-2011, 21:02
|
|||
|
|||
Popieram wypowiedź Olek89-choć póki co nie ma żadnej takiej wypowiedzi
![]() ![]() |
|||
16-02-2011, 21:05
|
|||
|
|||
(16-02-2011 21:02)naughtygirl napisał(a): Popieram wypowiedź Olek89-choć póki co nie ma żadnej takiej wypowiedzi Ja tego HEI nie lubię i jak będzie robić jakieś problemy w powrocie Roberta to trzeba będzie z Vitkiem pogadać w sprawie wynajęcia mafii z jego kraju ![]() "Nie jestem tu po to by mnie lubiano, jestem po to by zwyciężać" |
|||
16-02-2011, 21:07
|
|||
|
|||
Czy wyjdzie to Renault na dobre? Chyba tak, quick nick to doświadczony kierowca, ale Ja wolałbym kogoś innego w miejsce Roberta.
_________Moja galeria zdjęć (deviantart)_________ ![]() Robert wracaj szybko ![]() |
|||
16-02-2011, 21:09
|
|||
|
|||
na pewno lepszy heidfeld niż na przykład taki senna. ale jakoś nie mogę przeboleć tego, że LRGP nie liczy się ze zdaniem Roberta.. chodzi mi o to, że jeżeli polecił im Liuzziego to powinni go chociaż zaprosić na najbliższe testy. tylko tyle. może również mógłby wydobyć z tego bolidu "to coś". wiem, że zaraz mnie napadniecie, że bzdury jakieś pisze
![]() |
|||
16-02-2011, 21:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2011 21:39 przez Olek89.)
|
|||
|
|||
(16-02-2011 21:07)maatik5 napisał(a): Czy wyjdzie to Renault na dobre? Chyba tak, quick nick to doświadczony kierowca, ale Ja wolałbym kogoś innego w miejsce Roberta.Już gdzieś pisałem (nie pamietam czy na forum czy w komentarzach pod którymś artykułem) że F1 to nie kółko różańcowe i zatrudnia się kierowców takich, którzy mogą dac zespołowi to co jest ekipie najbardziej potrzebne w danym momencie, a nie przyjaciół i kumpli których sie lubi |
|||
16-02-2011, 21:17
|
|||
|
|||
HEI, może i jest doświadczony, ale jak był w BMW to nic specjalnego nie osiągnął, dopiero jak
Robert przyszedł, to zbudowali Bolid, który po części walczył o mistrzostwo. Na dzień dzisiejszy to najlepszy wybór, miejmy nadzieje że LR, tak podpisało z nim kontrakt że Robert wskoczy do bolidu tak szybko, jak będzie to możliwe. |
|||
16-02-2011, 21:21
|
|||
|
|||
Według mnie tak. na dzień dzisiejszy nie maja lepszej opcji - także wydaje mi się, że Nick to "najmniejsze zło" że się tak wyrażę
![]() |
|||
16-02-2011, 21:38
|
|||
|
|||
Jeśli mówić tu o naszych uczuciach z pewnością większość z nas wolałaby widzieć Liuzziego na miejscu Heidfelda. A jeśli chodzi o dobro dla zespołu i samego Roberta to Nick zdecydowanie jest najlepszym wyborem.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości